Astragon

Wszyscy na pokład: Bus Simulator wraz z rozbudowanym zestawem do tworzenia modów gotowy do odjazdu!

astragon Entertainment GmbH oraz developerzy ze studia stillalive świętują dziś premierę Bus Simulator 18. Wciągający symulator jazdy autobusem na PC jest już dostępny w sprzedaży pudełkowej i do pobrania u dystrybutorów w wersji cyfrowej. Kierowcy, którzy chcieliby spróbować szczęścia w tworzeniu własnych modeli autobusów, nowych map, miast oraz innych rodzajów sprzętu, ucieszą się na wiadomość o równoczesnej premierze Bus Simulator 18: Modding Kit, którzy będzie dostępny bezpłatnie dla posiadaczy podstawowej gry poprzez Steam Workshop!

Bus Simulator 18 pełny nowości i usprawnień

Zostało już tylko kilka dni do premiery gorąco wyczekiwanej gry Bus Simulator 18 – i jest to idealny moment, by astragon Entertainment GmbH oraz developerzy ze studio stillalive zapewnili graczom głębszy wgląd w szeroki zakres ekscytujących nowości i usprawnień, które znajdą się w ich nowym symulatorze jazdy autobusem na PC. Warto dodać, że niektóre z nich zaimplementowano na prośbę społeczności Bus Simulator. Pośród nowości znajdziemy tak ważne elementy rozgrywki, jak synchroniczny tryb multiplayer, zarządzanie własną firmą, system progresji, specjalne wydarzenia dziejące się w autobusie, trasy dzienne i nocne, warunki pogodowe, wsparcie alternatywnych systemów sterowania pokroju TrackIR czy Tobii Eye Tracker, jak również rozszerzone wsparcie modów. Wszystkie te opcje zaoferują niezliczone nowe i zaawansowane wariacje rozgrywki zarówno fanom autobusów, jak i symulatorów.

theHunter: Call of the Wild - Wersje konsolowe już niebawem!

Avalanche Studios, Expansive Worlds oraz dystrybutor astragon Entertainment ogłosili dziś, że theHunter™: Call of the Wilddoczeka się wersji konsolowej i jeszcze w 2017 roku pojawi się na Xbox One oraz PlayStation 4.

Zbuduj własną Amerykę! Construction Simulator 2 jest już dostępny w App Store i Google Play!

astragon Entertainment GmbH oraz weltenbauer. Software Entwicklung GmbH z radością informują, że właśnie zadebiutowała najnowsza odsłona popularnej na całym świecie serii gier. Construction Simulator 2 jest już dostępny na systemy iOS oraz Android w sklepach App Store oraz Google Play!

Construction Simulator 2 - Oficjalny zwiastun premierowy ujrzał właśnie światło dzienne

astragon Entertainment GmbH oraz weltenbauer. Software Entwicklung GmbH wypuściły właśnie oficjalny zwiastun premierowy Construction Simulator 2. Dzięki niemu fani popularnej serii gier mogą poznać nowe, niezwykłe szczegóły dotyczące nadchodzącej gry symulacyjnej, która będzie dostępna na iPhone’a® oraz iPada®, jak również na smartfony i tablety wyposażone w system operacyjny Android™.

Construction Simulator 2 ujawnia niezwykły zwiastun fabularny

astragon Entertainment GmbH wraz z weltenbauer. Software Entwicklung GmbH chcą zadziwić fanów Construction Simulator 2 wypuszczając dziś niesamowity zwiastun fabularny. Najnowsza część popularnej serii Construction Simulator jest obecnie w fazie przygotowań na iPhone’a oraz iPada, jak również na smartfony oraz tablety wyposażone w system operacyjny Android™.

theHunter: Call of the Wild - Gra jest już dostępna do pobrania w wersji cyfrowej oraz u wybranych sprzedawców

Avalanche Studios, Expansive Worlds oraz astragon Entertainment z radością informują, że theHunter™: Call of the Wild jest dostępny do pobrania w wersji cyfrowej oraz u wybranych sprzedawców. Data wypuszczenia gry w wersji pudełkowej w Polsce, Czechach oraz Słowacji przypada 14 marca 2017 r. Gra kosztuje 29.99 Euro oraz zapewnia dostęp do przyszłych dodatków DLC.Avalanche Studios, Expansive Worlds oraz astragon Entertainment z radością informują, że theHunter™: Call of the Wild jest dostępny do pobrania w wersji cyfrowej oraz u wybranych sprzedawców. Data wypuszczenia gry w wersji pudełkowej w Polsce, Czechach oraz Słowacji przypada 14 marca 2017 r. Gra kosztuje 29.99 Euro oraz zapewnia dostęp do przyszłych dodatków DLC.

The Hunter: Call of the Wild - tereny łowieckie na amerykańskim Wybrzeżu Północno-Zachodnim – zwiastun premierowy już dostępny

W tygodniu premiery theHunter™: Call of the Wild, Avalanche Studios, Expansive Worlds i astragon Entertainment z dumą prezentują premierowy zwiastun gry przedstawiający drugi wielki dostępny dla graczy teren łowiecki położony nad jeziorem Layton.

theHunter: Call of the Wild – wkrótce zapolujemy

Wydawca astragon Entertainment i Avalanche Studios ogłaszają oficjalną datę premiery imponującej rozmachem gry myśliwskiej z otwartym światem - theHunter: Call of the Wild, stworzonej przez szwedzki zespół Expansive Worlds. Zabawa w bezkrwawe, bo wirtualne łowy rozpocznie się dla graczy PC już 16 lutego 2017.

theHunter™: Call of the Wild oferuje najbardziej wiarygodne doświadczenie polowania, jakie kiedykolwiek udostępniono graczom komputerowym. Pozwala wkroczyć w przebogaty, tętniący życiem świat, w którym napotkać można zwierzęta wszelkiej maści – od masywnych bizonów, przez majestatyczne jelenie, po niezliczone ptactwo, gryzonie, a nawet owady! Każdy cal 50 mil kwadratowych przedstawionego świata stworzony został na potrzeby gry w opracowanym przez Avalanche silniku otwartych światów „Apex”, który już od dekady zapewnia nagrody wykorzystującym go emocjonującym grom akcji. O mocy silnika przekonali się już gracze mający styczność z tytułami takimi jak Just Cause czy Mad Max.