Devolver

Shadow Warrior 2 wyciął sobie drogę na Xbox One i PlayStation 4

Flying Wild Hog i Devolver Digital informują, że pełna ostrych jak brzytwa katan strzelanina FPP Shadow Warrior 2 jest już dostępna w dystrybucji cyfrowej na Xboksie One i PlayStation 4. W ramach ograniczonej czasowo premierowej promocji szybcy i uważni ninja mogą dorwać Shadow Warrior 2 za jedyne 145zł w ramach Shadow Warrior Collection, obejmującej również pierwszą część gry od Flying Wild Hog. Oferta obowiązuje zarówno na Xboksie One, jak i PlayStation 4 [shadowwarrior.com].

STRAFE - najlepsza gra w historii nareszcie na PC i PS4

Niezależne studio Pixel Titans do spółki z traktującym swobodnie czasoprzestrzeń wydawcą, Devolver Digital, z wielką przyjemnością ogłaszają premierę gry STRAFE – długo oczekiwanego mega-hitu prosto z roku 1996 – na PC, komputery z jabłkiem, oraz PlayStation 4 [http://strafe.devolverdigital.com].

Fani STRAFE® zlecą się na STRAFECON® odbywający się 4-8 maja

Twórca STRAFE’A® – Pixel Titans – oraz trzeciorzędny wydawca Devolver Digital, ogłosili właśnie, że w dniach od 4 do 8 maja odbędzie się STRAFECON®, ostatni na świecie międzynarodowy konwent rozrywki cyfrowej, który poprowadzi graczy do premiery STRAFE® odbywającej się 9 maja. Fani gry, zamieszkujący różne zakątki świata, będą mogli w ten weekend uczestniczyć w wydarzeniu za pośrednictwem platformy Twitch, by po raz ostatni przyjrzeć się piorunującym zapowiedziom jednej z najbardziej wyczekiwanych w tym roku pierwszoosobowych strzelanek typu „rougelike” [http://www.strafecon.com].

STRAFE DOSTĘPNE W PRZEDSPRZEDAŻY W EDYCJACH SPECJALNYCH

Niezależny deweloper Pixel Titans wraz z handlarzami wirtualnych morderców – Devolver Digital – zaprezentowali trzy spektakularne zestawy kolekcjonerskie dla STRAFE® i obdarzyli drżące masy możliwością zamówienia gry na PC i Maca jeszcze przed jej krwawą premierą 9 maja [http://strafe.devolverdigital.com]. Gracze, którzy przedpremierowo zamówią ten tytuł na Steamie lub zakupią którykolwiek z zestawów kolekcjonerskich, otrzymają ekskluzywny dodatek w postaci broni VV-1N, który na zawsze zmieni oblicze przedpremierowych dodatków.

‘Enter the Gungeon’ już dostępne na konsoli Xbox One oraz dla systemu Windows 10

Niezależny producent Dodge Roll Games oraz wydawca Devolver Digital udostępnili grę Enter the Gungeon na konsoli Xbox One oraz w Sklepie Windows 10! Ten pełen pistoletowych pojedynków dungeon crawler jest częścią programu Xbox Play Anywhere i wspiera zarówno funkcję cross-buy, jak i cross-save pomiędzy wskazanymi platformami – zakup wersji cyfrowej pozwala na swobodną grę i przenoszenie stanów zapisu pomiędzy konsolą i wersją na PC.

Shadow Warrior 2: Bounty Hunt 1 – nowe darmowe DLC już dostępne

Flying Wild Hog i Devolver Digital udostępnili właśnie DLC do gry Shadow Warrior 2 - Bounty Hunt Part 1. To pierwszy z serii darmowych pakietów misji, które wzbogacą rozgrywkę jeszcze bardziej, po niedawno wydanym płatnym dodatku Shadow Warrior 2: Way of the Wang. Z okazji wydania darmowej kolekcji nowych, pełnych mięcha misji, podstawowa gra będzie dostępna 25% taniej przez cały weekend.

Światy Shadow Warrior 2 i Payday 2 zderzają się we wspólnym wydarzeniu specjalnym

Flying Wild Hog, Devolver Digital, OVERKILL i Starbreeze ogłaszają spotkanie dwóch prawdopodobnie najbardziej kozackich współczesnych FPS-ów – Shadow Warrior 2 i PAYDAY 2. W ramach specjalnego wydarzenia, dwie bronie z PAYDAY 2, wraz z charakterystyczną maską Dallasa, trafią do Shadow Warrior 2. W drugą stronę powędruje nieodłączna katana Lo Wanga oraz kilka demonicznych masek.

Enter the Gungeon z darmową aktualizacją Supply Drop na PC

Mistrzowie Lochów i Pocisku z Dodge Roll Games i spijający śmietankę z ich ciężkiej pracy wydawcy z Devolver Digital udostępnili na PC wielką, wielką, WIELKĄ aktualizację Enter the Gungeon. Tak wielką, że wielu osobom wyda się podejrzane, że jest darmowa. A jednak! Wszystko to część chytrego planu, by sprzedać więcej kopii gry – od dziś, przez cały weekend Enter the Gungeon na Steam można kupić 50% taniej.

SHADOW WARRIOR 2 Z DARMOWYM DLC - ‘THE WAY OF THE WANG’

Niezależny deweloper Flying Wild Hog wraz z koneserami darmowych DLC z Devolver Digital zapraszają do tańca w Shadow Warrior 2: The Way of the Wang. To już dostępne do pobrania darmowe rozszerzenie do siekaniny FPP, w której zakochali się gracze PC na Steamie i GOG.com, a także Ci, którzy sięgnęli po pudełkową wersję Premium od Techlandu. Cyfrowa wersja gry dostępna będzie w ten weekend z 25% rabatem, bo jak już tańczyć z katanami, to z fantazją i rozmachem.

Devolver Digital na PlayStation Experience: ekskluzywna zawartość, krew, walka, magia i niespodziewane premiery

Niezależny wydawca Devolver Digital ujawnił, że dwie z najbardziej wyczekiwanych gier indie planowanych na rok 2017 - Absolver od francuskiego developera Sloclap oraz STRAFE od zlokalizowanego w Stanach Zjednoczonych Pixel Titans – zostaną wydane na PlayStation 4. Absolver otrzyma w dniu premiery unikatową zawartość na platformie PlayStation. Ponadto, podczas panelu Sony miała miejsce premiera-niespodzianka ultrabrutalnego brawlera Mother Russia Bleeds dostępnego od tej pory na PS4 poprzez sklep PlayStation.