Oasis Games

HIDDEN DRAGON LEGEND pojawi się w sierpniu na PlayStation®4

Oasis Games Ltd, wiodący chiński wydawca gier wideo ogłosił, że najnowszy action platformer studia, HIDDEN DRAGON LEGENDS, pojawi się w sierpniu na konsoli PlayStation 4. Akcja tytułu, rozgrywająca się w starożytnych Chinach, postawi gracza przed wieloma wyzwaniami, takimi jak walka z zastępami nieustraszonych wrogów, skakanie i unikanie przeciwników za pomocą linki z hakiem, budowanie postaci dzięki rozwiniętemu drzewku umiejętności rodem z najlepszych gier RPG czy rozwiązywanie łamigłówek w sercu trwającej dookoła walki.

Naruto Online, taktyczna gra RPG od Oasis Games, już dostępna w polskiej wersji językowej

Od 22 czerwca fani młodego shinobi Naruto mogą jeszcze raz przeżyć jego przygody w nowej grze Naruto Online. Oparta na oficjalnej licencji Namco Bandai produkcja pozwala wziąć czynny udział w wiernie odtworzonej fabule mangi i anime oraz toczyć taktyczne pojedynki drużynami ninja w trybie PvE oraz PvP. Dzięki Oasis Games jest dostępna w pełnej polskiej wersji językowej, z łatwym dostępem do rozgrywki z poziomu przeglądarki.

Naruto Online, przeglądarkowa gra MMORPG na oficjalnej licencji Namco Bandai, już od 22 czerwca dostępna w polskojęzycznej otwartej becie

Nastoletni ninja Naruto Uzumaki to postać, na której przygodach wychowało się wielu fanów japońskiego komiksu i animacji w Polsce – a także wielu graczy. Teraz, gdy ekranowe perypetie Naruto dobiegły końca w pierwszej 2017 roku i pałeczkę przejęło nowe pokolenie bohaterów, każdy miłośnik serialu może ponownie przeżyć najważniejsze wydarzenia z ich początków. Wszystko to dzięki wydawcy Oasis Games, który od 22 czerwca umożliwi graczom dostęp do otwartej bety Naruto Online. Ta licencjonowana produkcja będzie dostępna w polskiej wersji językowej.

Glory Ridge to najnowszy mobilny projekt wydawcy Tiger Knight. Strategiczne MMO z elementami RPG już dostępne!

Glory Ridge, zupełnie nowa strategiczna gra MMO z elementami RPG od studia Oasis Games, która wcześniej odniosła niesamowity sukces w Chinach, zostanie również wypuszczona na rynkach zachodnich. Glory Ridge pozwala graczom na budowanie własnego imperium oraz zawiązywanie sojuszy z innymi graczami, by wspólnymi siłami bohaterów i armii, zdobyć dominację zarówno w walkach PVE (Gracz kontra Otoczenie) i PVP (Gracz kontra Gracz).

Cesarstwo Rzymskie to najnowsze rozszerzenie do coraz popularniejszej gry Tiger Knight: Empire War, darmowego taktycznego MMO

Oasis Games, wydawca opublikowanego w ramach wczesnego dostępu [Early Access] hitu firmy NetDragon Websoft, gry Tiger Knight: Empire War, zaprasza wszystkich graczy do sprawdzenia świeżo wydanej aktualizacji zawartości skupionej wokół Cesarstwa Rzymskiego. Coraz popularniejsze średniowieczne, strategiczne MMO oferuję rozgrywkę PvP (Gracz kontra Gracz) jako legendarne legiony rzymskie, dodając nowe jednostki, ustawienia, jak i całkiem nowy tryb Areny do walk gladiatorów.

Tiger Knight: Empire War jednym z najpopularniejszych tytułów na Steamie po debiucie we wczesnym dostępie

Na rynku pojawiła się nowa gra MMO oparta o system walki PvP – Tiger Knight: Empire War. Za sprawą wydawcy, firmy Oasis Games, produkcja dostępna jest we wczesnym dostępnie [Early Access] na Steamie już od października i jak dotąd przykuła uwagę imponującej liczby graczy, którzy wystawili jej wiele pozytywnych recenzji. Celem twórców gry (NetDragon Websoft) jest stworzenie tytułu dla osób ceniących sobie współzawodnictwo oparte na strategii, walce wręcz i wartkiej akcji, który będzie sprawiedliwy, sensowny, a przede wszystkim darmowy. Mówiąc, że gra jest darmowa, na pewno nie mamy tu na myśli systemu pay-to-win.