Razer

Poczuj grę razem z Razer Nari Ultimate for Xbox One

3c42b519178d47cc4292b0785be3987b15694921Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, ogłosiła dzisiaj Razer Nari Ultimate for Xbox One – pierwszy na świecie headset do Xbox One napędzany technologią haptyczną. HyperSense zapewnia niezrównane zanurzenie w grach oraz zapewnia lepszą kontrolę nad otoczeniem.

Razer Kraken X – ultralekkie słuchawki do całodniowych sesji grania

Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, zaprezentowała dzisiaj gamingowe słuchawki – Kraken X. Ich ultralekka konstrukcja, wysoki komfort użytkowania oraz dźwięk przestrzenny 7.1 powodują, że sprawdzą się one doskonale podczas wielogodzinych sesji grania. I to bez konieczności głębokiego sięgania do kieszeni.

Razer Hammerhead Duo wprowadza technologię Dual Driver do świata mobilnej rozrywki

Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, ogłosiła dzisiaj Hammerhead Duo, douszne słuchawki z dwoma przetwornikami, zapewniającymi czysty i mocny dźwięk dla każdej formy mobilnej rozrywki – muzyki, filmów i gier.

Nowe Razer Gold oraz Razer Silver to jeszcze więcej sposobów na zdobywanie nagród

Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy,poinformował dzisiaj o zaktualizowaniu swojego oprogramowania oraz usług o liczne funkcje, dzięki którym gracze jeszcze szybciej zdobędą więcej korzyści, dzięki robieniu tego, co kochają najbardziej – graniu.

Razer zostaje partnerem zespołu Williams Esports

Razer - wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, oraz Williams Esports, sekcja znanego na całym świecie zespołu Formuły 1, ogłosili dziś partnerstwo. Długoterminowe porozumienie Team Razer i Williams Esports będzie oparte na współpracy w wielu obszarach wyścigowego esportu.

Razer poszerza linię laptopów Blade 15

Razer, wiodąca na świecie lifestylowa marka dla graczy, poinformował właśnie o dostępności nowej wersji modelu podstawowego oraz limitowanej edycji swojego najlepiej sprzedającego się laptopa gamingowego - Razer Blade 15. Dzięki temu firma chce sprostać oczekiwaniom esportowców i twórców.

Premierowe akcesoria Razera tworzą nową jakość mobilnego grania

Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, powiadomiła dzisiaj o premierze Raiju Mobile i Hammerhead USB-C ANC, a także Razer Phone 2 – tworząc w ten sposób pełny zestaw przeznaczony do mobilnej rozrywki dla graczy.

RAZER PHONE 2 – TOPOWY SMARTFON DLA GRACZY

Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, ogłosiła dzisiaj premierę Razer Phone 2 – smartfona, który definiuje najwyższą wydajność mobilnego grania.

Debiut Razer Phone w 2017 roku stworzył nową kategorię telefonów gamingowych. Wraz z Phone 2 firma przesunęła granice możliwości smartfonów, aby do mobilnego świata esportu i rozrywki trafiło jeszcze więcej energii.

“Pierwszy Razer Phone namieszał w branży smartfonów, tworząc zupełnie nową kategorię produktów” – powiedział Min-Liang Tan, współzałożyciel i CEO Razera. “Podczas prac nad Razer Phone 2 daliśmy z siebie wszystko, aby na własnych warunkach zdefiniować to, czym ma być flagowy produkt”.

Razer prezentuje bezprzewodowe headsety dla graczy z rodziny Nari

Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, powiadomiła dzisiaj o premierze bezprzewodowego zestawu słuchawkowego Nari Ultimate z zaawansowaną technologią haptyczną – HyperSense, która dzięki bodźcom dotykowym, wprowadza nowy wymiar wrażeń do grania, oglądania filmów czy słuchania muzyki.

Razer prezentuje profesjonalny zestaw słuchawkowy skierowany do streamerów mobilnych i lifestyle

Firma Razer, wiodąca na świecie marka lifestylowa dla graczy, poinformowała dzisiaj, że na rynek trafia Razer Ifrit – zestaw słuchawkowy o minimalistycznej budowie, lecz ze wszystkimi funkcjami, jakie można znaleźć w pełnowymiarowych headsetach. Ifrit przeznaczony jest dla twórców, którzy potrzebują większej wolności przed kamerą, przy jednoczesnym zachowaniu najwyższej jakości dźwięku generowanego przez mikrofon pojemnościowy.