Star Trek Online

STAR TREK ONLINE ŚWIĘTUJE 10. ROCZNICĘ Z JERI RYAN ZE STAR TREK: PICARD I SONEQUĄ MARTIN-GREEN Z DISCOVERY

a1255df83f0d72669c29d0e01238745715802211Dziś, Perfect World Entertainment Inc., wiodący wydawca gier internetowych i Cryptic Studios ogłosili, że Star Trek Online: Legacy jest już dostępne na komputerach PC – a na konsole PlayStation®4 i Xbox One trafi już 3 marca. W przyszłym tygodniu ta darmowa kosmiczna gra MMORPG świętować będzie dziesiątą rocznicę odkrywania i rozszerzania legendarnego uniwersum Star Trek. Aby uczcić to wydarzenie, zespół twórców z Cryptic Studios dodaje do gry zupełnie nową zawartość objętą licencją ViacomCBS Consumer Products, oddając hołd kilku różnym seriom Star Trek nadawanym podczas trwającej ponad 50 lat historii telewizyjnej emisji uniwersum. Oznacza to między innymi dwa nowe epizody, w których będzie można spotkać postać Siedem z Dziewięciu (dubingowaną przez Jeri Ryan) ze Star Trek: Voyager i zupełnie nowej serii CBS All Access – Star Trek: Picard; oraz jedyną w swoim rodzaju Michael Burnham (której głosu użyczyła Sonequa Martin-Green) ze Star Trek: Discovery. Star Trek Online: Legacy wprowadza również zupełnie nową kosmiczną operację TFO i wyjątkowe rocznicowe wydarzenia umożliwiające graczom zdobycie najnowszego statku Khitomer Alliance Battlecruiser.

Śmiała 31A, 01-523 Warszawa, Polska E: contact@koolthings.com T: +48 22 3790491